DKW sponsort Runningteam Altijd Eentje Te Veel

DKW sponsort Runningteam Altijd Eentje Te Veel. Dit team loopt sinds 2008 de Roparun. De Roparun is een estafetterun van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam. De opbrengst van de Roparun is bestemd voor mensen met kanker en hun naasten. Op die manier geeft de Roparun invulling aan het motto ‘leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.
 
Runningteam Altijd Eentje Te Veel traint het hele jaar voor de Roparun. Daarnaast organiseert het team activiteiten om geld in te zamelen. Op verschillende scholen organiseerde het team een mini-Roparun, een sponsorloop waarbij de kinderen zoveel mogelijk rondjes rennen voor het goede doel.En natuurlijk dragen veel sponsoren een steentje bij.
 
Belangrijkste evenement is de Roparun. In het Pinksterweekend rennen en fietsen de teamleden van Parijs naar Rotterdam. Maar om dat mogelijk te maken, zijn er meer mensen nodig dan 8 lopers en 4 fietsers. Het team heeft daarom 4 fysio’s, 6 chauffeurs, 2 cateraars en 2 vrachtwagenchauffeurs en een teamcaptain.
 
De Roparun wordt dit jaar voor de 27e keer gelopen. In totaal doen er meer dan 300 teams mee. In de afgelopen jaren werd er al meer dan 73 miljoen euro ingezameld.
DKW is er trots op dat ze de kanjers van Runningteam Altijd Eentje Te Veel een steuntje in de rug kan geven en zo een bijdrage levert aan het leven en welzijn van kankerpatiënten.
Extra trots zijn we op onze medewerker George Hahn die ook dit jaar als loper de Roparun doet!
Go go go, George. Gaan als de bliksem!!!
 
www.altijdeentjeteveel.nl

Deel dit bericht