2023

2024!

Het jaar 2023 is bijna ten einde.

Een jaar dat wederom veel bewogen was met veel ontwikkelingen in de wereld en in onze economie. Desondanks, hopen wij dat u mag terug kijken op een mooi zakelijk jaar.
 
 

Nieuwe QR systeem

Het nieuwe QR Systeem
 
De nieuwste ontwikkeling heet het Quick Rig Systeem.  De centrale buis van het mastsysteem is half geopend, zodat de mast na het monteren en stellen van de standaard zijdelings kan worden opgeklapt. Een werkelijke verlichting die tot veel tijdwinst in de montage leidt bij met name hogere masten.
 

2022

Nieuwe producten

DKW heeft nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd. 

DKW introduceert aardingsblokjes met speciale RVS schroefjes.
Deze zijn geschikt voor met name toepassing op de kabeldraadgoten buiten op het dak.  
Het maakt een goede potentiaalvereffening mogelijk. Dit product wordt veel gebruikt bij PV installaties.
 
Ook staat een multifunctionele potentiaal vereffeningsklem ter beschikking. Deze klem bestaat geheel
uit rvs en is dankzij de roteerbare bovenzijde van de potentiaalvereffeningsklem geschikt om meerdere
draaddiameters in te klemmen.
 
De producten zijn inmiddels toegevoegd aan 2BA.

2021

Eindejaarsgroet

Beste relatie,Aan het einde van dit jaar willen wij u hartelijk danken voor het vertrouwen datu ons ook dit jaar weer heeft gegeven.In de situatie van deze tijd, met allerlei maatregelen, is het bijzonder dat we opeen zo mooie manier kunnen samenwerken, in vertrouwen en met eenpersoonlijke band. Samen hebben we doelen gesteld en gerealiseerd. Dankdaarvoor!Traditiegetrouw komen wij altijd graag langs om u te bedanken, maar willendaar nu voorzichtig mee omgaan. DKW doet een financiëledonatie aan de voedselbank. Dit kerstgeschenk past, denken wij, in een tijdwaar er ook mensen zijn die het moeilijk hebben.Het team van DKW Group wenst u prettige kerstdagen, gezondheid envoorspoed voor 2022!

Mooie sportieve zomer!

De afgelopen tijd was wellicht niet de makkelijkste en leukste periode. We werden gedwongen op afstand te leven en de sociale contacten te beperken. Ook binnen DKW moesten we keuzes maken en hadden we wellicht minder contact met u.De komende maanden hopen we dat het snel verbetert en we een mooie (sport)zomer tegemoet gaan.Het wordt een zomer vol mooie topsport evenementen; Olympische Spelen, Tour de France en het EK Voetbal. Samen met u hopen we te genieten van deze en veel meer evenementen.Net zoals in de sport en ons nationale voetbal elftal, zullen wij er met het team van DKW alles aan doen om u te ontzorgen en voor u klaar te staan. Wij zien ernaar uit elkaar weer persoonlijk te ontmoeten!Het speelschema voor het EK voetbal heeft u alvast! Succes en tot ziens!