Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega!

Voor onze nieuw te bouwen locatie in Strijen in de Hoekse Waard zijn wij op zoek naar een doorzetter. Een collega met affiniteit voor techniek en logistiek. Een sterke persoonlijkheid die een centrale rol inneemt in een snel groeiend bedrijf.

MAGAZIJN & LOGISTIC MANAGER 
Functieomschrijving:
Je bent het eerste aanspreekpunt voor het magazijnbeheer en logistieke proces. Jij coördineert het werk in het team en ziet toe op de juiste uitvoering, zodat de klanten continue tijdig en goed bevoorraad zijn. Je bent gericht op procesverbetering en onderzoekt doorlopend de kansen om het magazijnproces te verbeteren.

Competenties: 
- Je hebt affiniteit met techniek, planning en logistiek 
- Een sterke persoonlijkheid om het magazijn en het logistieke proces vanaf het begin aan zelf in te richten en vorm te geven
- Je wil jezelf verder ontwikkelen en meegroeien in je verantwoordelijkheden
- Je bent doelgericht en verwerkt de dagelijkse orders nauwkeurig en op tijd
- Samenwerken, aansturen en zelf mee aanpakken in het magazijn vind je leuk en zie je als een dagelijkse uitdaging
- Je beschikt over een winnersmentaliteit en bent gedreven en een positief ingesteld persoon
- MBO+ denk en werkniveau

Wij zijn DKW-Group.BV. Een jong bedrijf, opgericht in 2008 en snelgroeiend. Een bedrijf met passie voor samenwerken en delen van commercieel succes. Onze werkwijze is gebaseerd op vertrouwen en respect en het nemen van verantwoordelijkheid. De informele omgangsnormen zijn loyaal, humor, hardwerken en de wil om te groeien. Wij zijn trots op ons bedrijf ! Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten binnen ons bedrijf, investeert DKW-Group in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris overeenkomstig met ervaring en opleiding.

Heb je interesse. Mail dan je CV en motivatie brief naar miessen@dkw-group.nl

Deel dit bericht